Gå til innholdet

Informasjon og tips

Microsilk

Info om Microsilk fra Interform.

Interform tilbyr montering av MicroSilk® på utvalgte modeller (alle modeller i design serien samt Odin). Denne teknologien sammen med vår elegante design og behagelige komfort gir en unik spa opplevelse.

  • MicroSilker hydroterapi basert på mikrobobleteknologi. Denne øker oskygenet ivannet opptill 70% mer enn vanlig springvann. Med mikrobobler: rundt 50mikroner pr.diameter
  • Dissesmå mikroboblene har en svært helsebringende effekt da de trenger inn ihudens porer, fjerner urenheter og tilfører fuktighet.
  • MicroSilkgir vannet en melkehvit farge på grunn av de oksygenrike microboblene. Denøker kollagen produksjonen, stimulerer immunforsvaret, dreper bakterier påhudoverflaten og reduserer linjer og rynker. (info fra Interform )

 

Det er flere med Iktyose som nå har prøvt Microsilk med god effekt. Det oppleves at huden blir mykere og holder bedre på fuktigheten ved jevnlig bading. Huden blir også lettere å skrubbe,og smøringa blir også redusert.
I samarbeid med Ergoterapeut så er det mulig og søke om støtte til dette karet gjennom husbanken. Dersom du tar kontakt med Husbanken så kan de hjelpe til med å fylle ut søknaden.
Se også mer info om Microsilk på Interform sin hjemmeside : http://www.interform.no/ 

 


Oppdatert